Vehmaan Maut edustaa vastuullista ja luovaa ruokatuotantoa

Makuja Vehmaalta vuodesta 1994

Vehmaan Maut Oy on perustettu vuonna 1994. Vääksyn ruokatehtaallamme työskentelee 16 koulutettua ruokatuotannon ammattilaista. Osaamisemme perustana on yrityksemme yli 20 vuoden kokemus korkealuokkaisten ruokatuotteiden ja teollisuuselintarvikkeiden valmistamisesta.

Jokainen meistä vastaa laadusta

Vehmaan Mauilla laatuajattelu on juurtunut syvälle työkulttuuriin. Jokainen meistä ymmärtää korkean laadun merkityksen ja osallistuu laadun valvontaan. Korkeaa laatua varmistavat myös ruokatehtaamme asianmukaiset tuotanto- ja varastotilat, tehokkaat uunit ja laitteistot sekä luotettava kylmätekniikka. Kaikki prosessit ja työvaiheet tuotannosta pakkaamiseen on suunniteltu mahdollisimman suoraviivaisiksi, esimerkiksi lihan käsittely on minimoitu hygieenisyyttä ajatellen.

Asiakkaillemme ja tuotteidemme loppukäyttäjille korkea laatu merkitsee ruokatuotteidemme tuoreutta, hyvää makua, esteettisyyttä, puhtautta ja terveellisyyttä.

Oikeanlainen pakkaus pitää huolta tuotteidemme säilyvyydestä.

Kaikki valmistamamme ruokatuotteet pakataan Vääksyn ruokatehtaamme omassa pakkaamossa.

 

oiva.png

Töihin meille?

Vehmaan Maut on kehittyvä ruokatalo, joka kasvattaa osaajien joukkoa tarpeen mukaan. Jokaisen meillä osallistuu korkean laadun toteuttamiseen ja asiakaslähtöiseen työkulttuuriin.

Avoimet työpaikat

Juuri nyt emme aktiivisesti hae uusia työntekijöitä. Olemme kuitenkin aina kiinnostuneita osaajista, jotka auttavat meitä kehittymään ja uudistumaan.

Jos koet, että sinulla on annettavaa Vehmaan Makujen ruokatuotantoon, myyntiin tai asiakaspalveluun, ota rohkeasti yhteyttä! Halutessasi voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen myynti@vehmaanmaut.fi

Vinkki:
Saatamme tarvita keittiöömme lisää käsiä sesonkiaikoina, kuten joulun alla!

Veitset

Vehmaan maukasta päivää

Haluatko kuulla lisää ruokatalostamme? Tilaa maukas yritysesittely!