Kokemusta, näkemystä ja hyvää tuntumaa ruokamaailmaan

Vehmaan Maut on palveleva ruokatalo, jossa asiakaspalvelun henki on juurtunut syvälle työkulttuuriin. Laaja palveluosaaminen ja ruokatuotteiden tuntemus ovat jokaisen asiakkaamme käytettävissä. Räätälöidyt ruokatuotteet ovat hyvä esimerkki asiakaslähtöisestä palvelusta.

Palvelut

Autamme kaikissa valinnoissa

Opastamme mielellämme ruokatuotteiden valinnassa ja annamme ehdotuksia toimivista tarjoilu- ja makuyhdistelmistä.

Räätälöidyt ruokatuotteet

Valmistamme ruokatuotteita myös asiakkaiden omien toiveiden mukaisesti. Pitkälle vietyä räätälöintiä edustaa asiakkaan omalla merkillä varustetut ns. private label-tuotteet. Annamme ehdotuksia toimivista tarjoilu- ja makuyhdistelmistä.

Esivalmisteluilla helpotusta

Esivalmistelut helpottavat ruokatuotteidemme esille laittoa ja jakamista suuremmissa tilaisuuksissa ja muonituksissa.

Toimitukset kaikkialle Suomeen

Hoidamme ruokatuotteiden suorat toimitukset sovittuun aikaan, asianmukaisesti pakattuina, maukkaina ja laadukkaina. Toimitusvarmuuteemme voi huoletta luottaa.

Näytetoimitukset

Lähetämme näytteet haluamistasi ruokatuotteista, jotta voit varmistua tuotteemme soveltuvuudesta, mausta ja korkeasta laadusta.

Vuokrauspalvelut

Vuokraamme tapahtumiin helposti liikuteltavia mobiilikeittiöitä uuneineen ja laitteineen. Toimitamme tarvittaessa koko palvelukokonaisuuden ruokineen ja kalustoineen.

VM-Vuokraus

Palvelemme

Ravintolat

Ravintola-alan HoReCa-asiakkaitamme ovat mm. lounasravintolat, henkilöstöravintolat, kahvila-ravintolat sekä pitopalvelu- ja catering-yritykset.

Hotellit

Majoitus- ja hotellialan HoReCa-asiakkaitamme ovat mm. yksityiset hotellit, hotelliketjut, kylpylähotellit ja majoitusliikkeet.

Suurtalouskeittiöt

Julkisen sektorin asiakkaitamme ovat mm. kouluruokalat, ammattikeittiöt, laitoskeittiöt, keskuskeittiöt, ateriapalvelut, ruokapalvelut ja henkilöstöravintolat.

Keskusliikkeet

Toimitamme Vehmaan Makujen ruokatuotteita myös keskusliikemyyntiin. Asiakkaitamme ovat mm. ruoka-alan tukkuliikkeet ja elintarviketukut.

Laivayhtiöt, risteilijät

Palvelemme risteilyliikennettä ja matkailualaa myös merellä ja sisävesillä. Ruokatuotteitamme on tarjolla mm. Itämeren monipuolisissa ravintolamaailmoissa buffetmenuista à la carte -ravintoloihin.

Lentoyhtiöt

Vehmaan Makujen ensiluokkaisia makuja tarjoillaan myös lennoilla.

Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä ja lähetä lomake – se löytää nopeasti tiensä ruokatehtaallemme Vääksyyn. Vastaamme tiedusteluusi pian ja autamme sinua tekemään laadukkaita, turvallisia ja asiakkaillesi mieleisiä ruokatuotevalintoja. Pidetään yhteyttä sekä opitaan uutta ja kehitytään yhdessä!

Tietojen luovutus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Oiva