Gastropub Mylly Lahti

Pitkä yhteinen historia ravintolamaailman kautta

Yhdeksi tärkeimmäksi ravintolamme yhteistyökumppaniksi valikoitui Vehmaan Maut. Molemmilla meillä Gastropub Myllyn omistajilla on pitkä yhteinen historia eri ravintoloiden kautta Vehmaan Makuihin, ja homma heidän kanssaan on toiminut aina loistavasti. Paikallisena toimijana Vehmaan Maut mahdollistaa sen, että tuotteiden toimitus ja kehittäminen sujuvat yhteistyössä nopeasti. Ripeydestä huolimatta laatu pysyy kehitetyissä tuotteissa aina hyvänä ja tasaisena. Reseptien luominen ja testaaminen onnistuvat yhdessä sujuvasti, eikä tuotetta oteta käyttöön ennen kuin se on varmasti oikeanlainen.

Ammattitason keittiölaitteita catering-tapahtumiin

Vehmaan Makujen kautta olemme myös vuokranneet laitteita isompiin catering-tapahtumiin. He ovat myös tarvittaessa toimittaneet paikan päälle ruokatuotteita valmiina pakeissa lämmitettyinä.

Tämä mahdollistaa sen, että tilaisuuksissa tarjottu ruoka on tasalaatuista ja asiakkaille turvallista. Omien reseptiemme kautta tuotteet ovat samanlaisia kuin itse ravintolassamme valmistetut, ja niitä kehtaa rinta rottingilla tarjota asiakkaille. Tämän myötä keittiössä on myös vapautunut aikaa tehdä muita asioita ja pitää ruokatuotteidemme taso korkeana.

Aktiivista yhteistyötä Keittiömestareiden kanssa

Vehmaan Maut on toiminut aktiivisena yhteistyökumppanina Päijät-Hämeen Keittiömestareiden kanssa jo vuosia. Vääksyn tuotantotiloissa tehdyt esivalmistukset joulumyyjäisiin ovat helpottaneet mestareiden työtä huomattavasti. Voisi jopa sanoa, että ilman tuota toimintaa ei ruokatuotteiden valmistaminen Lahden suurimpiin joulumyyjäisiin onnistuisi mitenkään! Vuoden 2023 alussa Vehmaan Maut aloittivat yhteistyökumppanina Suomen Keittiömestareiden kanssa. Tätä kautta yhteistyö laajenee koko Suomen alueelle.

”Homma toimii loistavasti. Ripeydestä huolimatta Vehmaan Makujen laatu pysyy yhdessä kehitetyissä tuotteissa aina hyvänä ja tasaisena.”

Markku Ojala

Keittiömestari, ravintoloitsija Gastropub Mylly
Suomen Keittiömestarit ry:n puheenjohtaja 2023
Pohjoismaiden Keittiömestarit ry:n varapj
Culinary Team of Finland, hallituksen puheenjohtaja

Gastropub Mylly on kaupungin rennoin ja mukavin illanviettopaikka, jossa yhdistyy rehellinen kotiruoka, vaihtuva olut- ja viinivalikoima sekä aito palvelu. Mestareiden valmistamat A la carte -annokset ovat saatavilla myöhäisiltaan saakka aidon vanhan myllyn korttelin henkeen, kun myllyn kivet jauhoivat iltamyöhään. Sulkeudu rentoon ja hyväntuuliseen ilmapiiriin!

Lahtelaisravintolan omistavat keittiömestarit Markku Ojala ja Arto Lattu. https://www.gastropubmylly.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä ja lähetä lomake – se löytää nopeasti tiensä ruokatehtaallemme Vääksyyn. Vastaamme tiedusteluusi pian ja autamme sinua tekemään laadukkaita, turvallisia ja asiakkaillesi mieleisiä ruokatuotevalintoja. Pidetään yhteyttä sekä opitaan uutta ja kehitytään yhdessä!

Tietojen luovutus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Oiva