Keittiömestari Sami Toijanen, tapahtumaravintolat

Yhteistä makumatkaa vuodesta 1997 lähtien

Vehmaan Maut ja keittiömestari Sami Toijanen tietävät, mitä hyvällä yhteistyöllä saadaan aikaan: maukkaita makuja ja upeita tapahtumakokemuksia. Yhteistyö käynnistyi vuoden 1997 tietämillä, jolloin Vehmaan Mauilla oli erittäin iso rooli tunnetun tapahtumaravintolaketjun räätälöidyissä urheilugaalojen tuotteissa.

Valmiita kokonaisuuksia helposti

Yhteistyö Vehmaan Makujen kanssa on aina ollut jouheaa ja helppoa. Alussa ruokatuotteiden reseptiikkaa jouduttiin hiomaan enemmän, mutta vuosien varrella tämäkin on jäänyt pois. Olemme päässeet usein suoraan valmiisiin kokonaisuuksiin. Lähetän Vehmaan Mauille reseptiikan, jonka pohjalta saan näytteet tuotteista. Tämä yhteistyökuvio toimii erittäin hyvin.

Jatkoa yhteistyölle luvassa

Ruokaelämyksiä tapahtumiin luotaessa kaiken pitää olla viimeisen päälle pieniä yksityiskohtia myöten. Ruokatuotteet valitsemme aina teeman ja tilaisuuden luonteen mukaan. Gaala-illallisilla korostuu tuotteiden säilyminen hyvännäköisinä ja -makuisina. Vehmaan Maut on luottokumppani myös jatkossa. Yhdessä tuotamme uusia elämyksiä maukkaita makuja arvostaville asiakkaille.

”Kiitos koko Vehmaan Makujen tiimille! Yhteistyömme jatkuu varmasti.”

Keittiömestari Sami Toijanen Red Events Restaurants, Helsingin jäähalli

Tutustu Red Eventsiin

 

Maukas, visuaalisesti kaunis ruoka kruunaa tapahtuman ja saa vieraat viihtymään. Keittiömestarin visiot pääsevät esiin tapahtumamenuiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Toimimme keittiömestareiden luottokumppanina luomassa erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin ensiluokkaisia ruokatuotteita. Ota yhteyttä Vehmaan Makuihin!

Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä ja lähetä lomake – se löytää nopeasti tiensä ruokatehtaallemme Vääksyyn. Vastaamme tiedusteluusi pian ja autamme sinua tekemään laadukkaita, turvallisia ja asiakkaillesi mieleisiä ruokatuotevalintoja. Pidetään yhteyttä sekä opitaan uutta ja kehitytään yhdessä!

Tietojen luovutus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Oiva