Intohimoista ja kekseliästä tuotekehitystä

Haluamme tarjota asiakkaillemme aina jotakin uutta ja yllättävää, tuttuja perinteisiä makuja ja suomalaista ruokakulttuuria unohtamatta. Tuotteitamme kehittämällä pidämme valikoimamme kiinnostavana, uudistuvana ja kilpailukykyisinä. Meillä on vahva halu olla asiakkaittemme saatavilla myös tulevaisuudessa.

Luomme uutta reseptiikkaa, kehitämme valmistusprosesseja tai hienosäädämme nykyisten ruokatuotteidemme makua, ulkonäköä, säilyvyyttä tai pakkaustapaa. Mitä emme vielä osaa, sen opettelemme. Mitä ei vielä ole, sen luomme ja kehitämme!

Idea tuotekehittelyyn voi tulla mistä vain: ruoka-alan messuilta, asiakkaamme ammattikeittiöstä, tulevasta sesongista, ruokablogeista tai vaikkapa ravintolasta jostain päin maailmaa. Kokeilemme, maistelemme ja viimeistelemme tuotetta koekeittiössämme niin kauan kuin maku sitä vaatii. Joskus uusi tuote syntyy nopeasti, toisinaan sen kehittämiseen kuluu useita kuukausia. Otamme uuden ruokatuotteen valikoimaamme vasta, kun tiedämme sen varmasti täyttävän asiakkaittemme maku- ja laatuodotukset.

Pidetäänkö yhteinen tuotekehityspäivä?

Kehitetään ruokatuotteita ja päivitetään ruokalistoja toimiviksi yhdessä! Voit ottaa meidät tuotekehityksesi tueksi ideoimaan, sparraamaan ja testaamaan. Voimme kehittää uutta tuotetta, parannella olemassa olevaa tuotetta tai rakentaa sen ympärille herkullisen tuoteperheen.

Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä ja lähetä lomake – se löytää nopeasti tiensä ruokatehtaallemme Vääksyyn. Vastaamme tiedusteluusi pian ja autamme sinua tekemään laadukkaita, turvallisia ja asiakkaillesi mieleisiä ruokatuotevalintoja. Pidetään yhteyttä sekä opitaan uutta ja kehitytään yhdessä!

Tietojen luovutus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Oiva