Uutuuksia, joita ei malta olla maistamatta!

Olemme uudelle utelias ruokatalo. Seuraamme herkeämättä ruokatrendien ja makumieltymysten muutoksia, ja tuomme valikoimaamme aika ajoin uutta. Uusien suosikkien noustessa pinnalle pidämme kiinni myös perinteisistä klassikkoresepteistä ja -mauista.

Maistatamme uutuustuotteitamme ruoka-alan messuilla ja tapahtumissa ympäri Suomea. Halutessasi lähetämme näytteet, jotta voit varmistua niiden soveltuvuudesta käyttöösi. Anna rohkeasti palautetta tuotteidemme mausta, ulkonäöstä tai pakkaustavasta – se antaa meille parhaat eväät valikoimamme hienosäätöön ja uusien ruokatuotteiden kehittämiseen!

Karitsan lapa, ylikypsä
Kotimainen tuote Sesonki Uutuus

Karitsan lapa, ylikypsä

Kotimaista pitkään haudutettua, ylikypsää ja mureaa karitsan lapaa. Mausteena vain suola, muu on turhaa. Aikamoista herkkua arkeen ja juhlaan! Parasta on, että karitsanliha saadaan Suomesta. Tarjoile haluamasi kastikkeen kanssa. Kylkeen sopivat mainiosti paahdetut kasvikset ja juurekset sekä marjahyytelöt.

Naudan brisket savustettu
Sesonki Uutuus

Naudan brisket savustettu

Pitkään savustettu amerikkalaistyyppinen smokey barbeque. Naudanliha Australian tuontia. Mausteissa mukavasti makua ja potkua. Brisketin pinta on savusta ja mausteista syvän tumma, juuri niin kuin pitääkin. Lämmitä ja tarjoile! Tämä on taivaallista herkkua, joka ei kaipaa seurakseen välttämättä mitään muuta kuin nälkäisen ja nautinnonhaluisen ruokailijan!

Tattihyytelö, vege
Kotimainen tuote Vege Sesonki Uutuus

Tattihyytelö, vege

TULOSSA SYKSYLLÄ 2024

Kotimaisesta herkkutatista valmistuu täyteläisiä ja muhevia makuja. Herkkutattihyytelö edustaa modernia vegaanista ruokatuotetta ja puhtaita luonnon makuja. Tuomme uutuuden tarjolle piakkoin. Hyvää kannattaa aina odottaa!

Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä ja lähetä lomake – se löytää nopeasti tiensä ruokatehtaallemme Vääksyyn. Vastaamme tiedusteluusi pian ja autamme sinua tekemään laadukkaita, turvallisia ja asiakkaillesi mieleisiä ruokatuotevalintoja. Pidetään yhteyttä sekä opitaan uutta ja kehitytään yhdessä!

Tietojen luovutus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Oiva