Vehmaan Makujen savuntuoksuinen yritystarina

Satutko tuntemaan pienen päijäthämäläisen kylän, joka sijoittuu Päijänteen ja Vesijärven kainaloon ja jossa maankuulu jenkkakin soi? Täältä, Asikkalan Vesivehmaalta, ruokamatkamme alkoi vuonna 1994 pienestä kalasavustamosta.

Ei aikaakaan, kun savustettujen tuotteidemme maukas maine kiiri naapurikyliäkin kauemmas ja päätimme viedä unelmaamme eteenpäin. Kokintakkimme savulta tuoksuen suuntasimme kohti uutta vuosituhatta ja suurempia tuotantotiloja. Teollinen makkaran- ja lihanvalmistus vei jalat altamme ja terriineistä tuli hittimme. Reseptipinomme kasvoi ja Vehmaan Savusta tuli Maut.

Tänään ruokatuotteemme maistuvat niin maalla, merellä kuin ilmassakin. Tuotteemme tunnetaan aidosta puhtaista mauista ja ulkonäöstä, joka on kuin keittiössä tehtyä. Pidämme elintarvikealan tukkukaupan ja sen asiakkaat onnellisina helppokäyttöisillä ruokatuotteilla, erikoisen ystävällisellä palvelulla ja luotettavilla toimituksilla. Olemme osa ruoka-alan palveluketjua, jossa kaveria ei jätetä pulaan. Teemme sen mitä meiltä toivotaan ja paljon enemmänkin. Venymme ja vastaamme myös tilapäisiin ammattikeittiötarpeisiin.

Monissa ruoka-alan liemissä keitettyinä meistä on hitsautunut tiivis, osaava ja rento ammattilaisten tiimi. Arvostamme savuntuoksuisia juuriamme, asiakkaitamme ja toinen toisiamme. Muutamme yhdessä maailmaa suupala kerrallaan ja nautimme matkasta!

Kuvituskuva

Meille töihin

Vehmaan Maut on kehittyvä ruokatalo, joka kasvattaa osaajien joukkoa tarpeen mukaan. Jokainen meillä osallistuu korkean laadun toteuttamiseen ja asiakaslähtöiseen työkulttuuriin.

Avoimet työpaikat

Juuri nyt emme aktiivisesti hae uusia työntekijöitä. Olemme kuitenkin aina kiinnostuneita osaajista, jotka auttavat meitä kehittymään ja uudistumaan.

Jos koet, että sinulla on annettavaa Vehmaan Makujen ruokatuotantoon, myyntiin tai asiakaspalveluun, ota rohkeasti yhteyttä! Halutessasi voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen myynti@vehmaanmaut.fi

Saatamme tarvita keittiöömme lisää käsiä sesonkiaikoina, kuten joulun alla!

Kuvituskuva

Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä ja lähetä lomake – se löytää nopeasti tiensä ruokatehtaallemme Vääksyyn. Vastaamme tiedusteluusi pian ja autamme sinua tekemään laadukkaita, turvallisia ja asiakkaillesi mieleisiä ruokatuotevalintoja. Pidetään yhteyttä sekä opitaan uutta ja kehitytään yhdessä!

Tietojen luovutus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Oiva